Đề thi giờ đồng hồ Anh lớp 6 học kì 1 tất cả đáp án năm 2021 sách mới (90 đề) - kết nối tri thức, Cánh diều, Chân trời sáng tạo

tracnghiem123.com biên soạn và sưu tầm Đề thi giờ đồng hồ Anh lớp 6 học kì 1 bao gồm đáp án năm 2021 sách mới (90 đề) những bộ sách kết nối tri thức, Cánh diều, Chân trời sáng tạo được tổng hợp tinh lọc từ đề thi môn tiếng Anh 6 của các trường THCS để giúp đỡ học sinh đầu tư ôn luyện từ bỏ đó lấy điểm cao trong số bài thi giờ đồng hồ Anh lớp 6.

Bạn đang xem: 5 đề thi học kì 1 lớp 6 môn tiếng anh năm học 2021

*

Phòng giáo dục và Đào tạo ...

Đề thi học tập kì 1 - Chân trời sáng sủa tạo

Năm học 2021 - 2022

Bài thi môn: giờ đồng hồ Anh lớp 6

Thời gian làm bài: phút

(không kể thời gian phát đề)

(Đề số 1)

I. Circle and Odd one out.

1. A. Bike B. Bus C. Plane D. Photo

2. A. Beautiful B. Big C. Market D. Noisy

3. A. Train B. Post office C. Clinic D. Supermarket

4. A. Mother B. Father C. Brother D. Doctor

II. Give the correct khung of verbs in bracket.

1. They (be) ................... Engineers.

2. She (live) ................... On Tran Phu street

3. Phong (not/ listen).............................. Khổng lồ the music every day.

4. Look! Minh (play) ................... Soccer.

III. Choose the correct answer

1. Hi. My name is John. What’s__________name? - My name’s Lan.

A. My B. Her C. His D. Your

2. How many books does Ba___________? - He has eight.

A. Have B. Has C. Lớn have D. Having

3. Does Lan have Math on Tuesday? - No, she___________.

A. Don’t B. Doesn’t C. Hasn’t D. Haven’t

4. She ___________ her teeth every evening.

A. Brush B. Lớn brush C. Brushing D. Brushes

5. What is she doing ? - She __________ lớn music.

A. Listen B. Listens C. Is listening D. Listening

6. He has breakfast _____ six o’clock.

A. In B. At C. On D. For

7. My school is ________ lớn a hospital.

A. Near B. Next C. Beside D. Between

8. Where is ________ school? - It’s in the country.

A. Nams’ B. Phái mạnh C. The Nam’s D. Nam’s

IV. Find the word which the underlined part is pronounced differently from the others.

1. A. House B. Home C. Khách sạn D. Hour

2. A. Truck B. Bus C. Ruler D. Lunch

V. Read the passage & choose True (T) or False (F)

My name is Mai. I am a student at Thang Long School. It is in the country. Every morning, I get up at five o’clock. I take a shower, have breakfast và go to lớn school at 6.30. I have classes from 7.00 lớn 11.15. At 12.00 I have lunch at school. In the afternoon, I vì the housework and play volleyball. In the evening, I watch television or listen to lớn music & do my homework. I go to bed at 10.30.

1. Mai is a student at Thang Long School.

2. Mai goes khổng lồ school at half past six.

3. She does the housework and plays volleyball in the afternoon.

4. In the evening, she doesn’t watch television.

VI. Rearrange these words khổng lồ make complete sentences.

1. Lives/ he/ near/post-office/the

..…………...…………….……...…………….……...…………….…….....……

2. Listens / nam / after / to lớn / school / music .

..…………...…………….……...…………….……...…………….…….....……

3. School / thành phố / is / my / the / in

..…………...…………….……...…………….……...…………….…….....……

ĐÁP ÁN

I.

1. D 2. C 3. A 4. D

II.

1. Are

2. Lives

3. Doesn’t listen

4. Is playing

III.

1. D 2. A 3. B 4. D

5. C 6. B 7. B 8. D

IV.

1. D 2. C

V.

1. T 2. T 3. T 4. F

VI.

1. He lives near the post-office.

2. Nam listens khổng lồ music after school.

3. My school is in the city.

Lưu trữ: Đề thi giờ đồng hồ anh lớp 6 học tập kì 1 - sách cũ:

Hiển thị nội dung

*

Phòng giáo dục và Đào chế tạo ra ...

Đề thi học tập kì 1 - Cánh diều

Năm học tập 2021 - 2022

Bài thi môn: giờ đồng hồ Anh lớp 6

Thời gian có tác dụng bài: phút

(không kể thời hạn phát đề)

(Đề số 2)

I. Find the word which has a different sound in the underlined part.

1. A. Teachers

B. Desks

C. Rubbers

D. Rulers

2. A. Pencil

B. Help

C. Lesson

D. New

3. A. Lamp

B. Play

C. Stay

D. Crazy

4. A. Bookshelves

B. Computers

C. Relatives

D. Presents

II. Choose the correct answer.

1. I always…………………………our grandparents good health and a long life.

A. Hang

B. Decorate

C. Wish

D. Bring

2. There are many beautiful ……………………………in our garden at Tet. They are really colourful.

A. Trees

B. Flowers

C. Plants

D. Balloons

3. This river is …………………………. There is a lot of waste.

A. Important

B. Interesting

C. Noisy

D. Polluted

4. ………………………. Is the first person visiting your house at Tet.

A. First rooster

B. Lucky money

C. Rooster

B. Apricot blossom

5. I can"t ............... My timetable.

A. Finding

B. Finds

C. Find

D. Finded

6. We …………… wash our hands before the meals.

A. Should

B. Won’t

C. Shouldn’t

D. Mustn’t

7. Where’s Tuan? He …………… judo with his friends.

A. Is playing

B. Is doing

C. Play

D. Do

8. London is a big city, but Tokyo is …………… than London.

A. The biggest

B. Biggest

C. Bigger

D. Big

9. What …………….. Your favourite sport?

A. Do

B. Does

C. Are

D. Is

10. He usually …………… in the morning.

Xem thêm: 25 Cách Nói ' Không Có Tiếng Anh Là Gì Trong Tiếng Tiếng Anh

A. Is jogging

B. Jog

C. Jogs

D. Jogging

III. Rearrange given words to lớn make sentences

1. Places/ we/ throw/ at/ public/ shouldn’t/trash/./

…………………………………………………………………

2. To/ this/ a/ she/ pagoda/ will/go/ Sunday/./

…………………………………………………………………

3. Team/ going/ are/ plant/ trees/ our/ some/to/./

…………………………………………………………………

4. Is/ in/ this/ the/ book/ store/ best/ the/./

…………………………………………………………………

5. To/ students/ uniform/ must/ wear/ Vietnam/ in /school/./

…………………………………………………………………

IV. Choose the correct option A, B, C or D for each the gap lớn complete the passage below.

Ha Long bay is in quang đãng Ninh Province. It has many (1) ……….. And caves. The islands are named after things around us. (2) ……….. The bay you can find Rooster và Han Island and even Man’s Head Island. You must (3) ………..a boat ride around the islands – it’s essential! Tuan Chau is (4) ……….. Island in Ha Long Bay. There you can (5) ……….. Great Vietnamese seafood. You can watch (6) ……….. Dances. You can join exciting (7) ………... Ha Long bay is Vietnam’s most beautiful (8) ………..wonder.

1. A. Rocks B. Islands C. Island D. Lakes

2. A. On B. At C. In D. Over

3. A. To lớn take B. Taking C. Take D. Lớn taking

4. A. The biggest B. Big C. Biggest D. Bigger

5. A. Lớn enjoy B. Enjoy C. Enjoying D. Enjoyed

6. A. Historic B. Good C. Traditional D. Difficult

7. A. Activity B. Acts C. Activities D. Actions

8. A. Natural B. Nature C. Local D. International

V. Give the correct khung of the verbs

1. Every day she (get) …………..up at 5.00, but today she (get )…………………. Up at 6.00

2. The children (walk) ………………………………to school now

3. Lan never ( go ) ………………………………camping in winter

4. ……………………..David ( travel )………………………….. To Viet nam by plane now?

ĐÁP ÁN

I.

1 - B; 2 - D; 3 - A; 4 - D;

II.

1 - C; 2 - B; 3 - D; 4 - A; 5 - C;

6 - A; 7 - B; 8 - C; 9 - D; 10 - C;

III.

1 - We shouldn"t throw trash at public places

2 - She will go to lớn a pagoda this Sunday.

3 - Our team are going to lớn plant some trees.

4 - This is the best book in the store.

5 - Students must wear uniform khổng lồ school in Vietnam.

IV.

1 - B; 2 - C; 3 - C; 4 - A;

5 - B; 6 - C; 7 - C; 8 - A;

V.

1 - gets - gets;

2 - are walking;

3 - goes; 4 - Is... Travelling;

*

Phòng giáo dục và đào tạo và Đào tạo ra ...

Đề thi học tập kì 1 - liên kết tri thức

Năm học 2021 - 2022

Bài thi môn: tiếng Anh lớp 6

Thời gian có tác dụng bài: phút

(không kể thời gian phát đề)

(Đề số 3)

I. Supply the correct Tense or khung of the Verbs in parentheses.

1.She ……………… in the hospital. (NOT WORK)

2. They ……………… to a new apartment next month? (MOVE)

3. The children are here. They ……………… some models. (MAKE)

4. It’s time ……………… home. (GO)

II. Choose the correct answer.

1. Boys often play soccer after school, but girls ……………… .

A. Aren’t B. Aren’t playing C. Don’t D. Don’t play

2. The bookstore is ……………… of the bakery.

A. The left B. Next C. Near D. In front

3. Find one odd word

A. Better B. Smaller C. Worker D. Hotter

4. On the street, there ……………… a bookstore, a supermarket & a toystore.

A. Am B. Is C. Are D. Be

5. I live in a ……………… neighborhood. There are a lot of stores near my house.

A. Quite B. Quiet C. Calm D. Noisy

6. Mai’s apartment is ……………… than Nam’s.

A. Modern B. Moderner C. More modern D. Most modern

7. Shh! The baby ……………… .

A. Sleep B. Sleeps C. Is sleeping D. Slept

8. It’s dinner time. I‘d better ……………… .

A. Go B. Lớn go C. Going D. Am going

9. We are talking to lớn firefighters and checking ……………… different fire trucks.

A. Over B. In C. Into D. Out

10. Which underlined part is pronounced differently ?

A. Coffee B. See C. Agree D. Free

III. Read và match.

A

B

1. Shall we go there by xe đạp ?

A. Me, too.

2. Can you help me, please ?

B. Yes, sure.

3. Would you lượt thích to play outside ?

C. Sorry, I can’t.

4. I’m so excited.

D. No, let’s walk there.

IV. Read the passage, và decide whether the statements that follow are True or False.

My grandma is my best friend. She is 68 years old. She lives with our family. She was a maths teacher at a secondary school. She likes getting up early và watering the flowers in our garden. She usually helps me with my homework. In the evening, she tells me interesting stories. She also listens khổng lồ me when I’m sad. I love her a lot.

1. The author’s best friend isn’t young.

2. She helps the author do the housework.

3. She teaches maths at a secondary school.

V. Make the questions with the words underlined.

1. My parents are taking me to lớn London this Saturday.

2. They often play soccer after school.

VI. Write the sentences with the cues given

1. Hue / be / busy / than / da Nang / ?

2. I / vì / gardening / tomorrow.

3. How many / bench / there / in your classroom ?

Đáp án Đề số 3

I. Supply the correct Tense or size of the Verbs in parentheses.

1 - doesn"t work; 2 - Are they moving;

3 - are making; 4 - lớn go;

II. Choose the correct answer.

1 - C; 2 - D; 3 - C; 4 - B; 5 - D;

6 - C; 7 - C; 8 - A; 9 - D; 10 - A;

III. Read and match.

1 - D; 2 - B; 3 - C; 4 - A;

IV. Read the passage, và decide whether the statements that follow are True or False.